• tengerisó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! Már több esetben olvastam interneten--ma is--hogy a szervezet méregtelenítés legjobb módja, ha a napot egy pohár vízben egy kávés kanál tengeri sós víz elfogyasztásával kezdem. Miközben minden orvosi tanács a só káros hatásáról szól. Kérdezem melyik tanácsot fogadjam el. Tisztelettel: Imre

        Irinyi-Barta Tünde válasza a Sófogyasztás témában

        Tisztelt Imre! Amennyiben Önnek magas a vérnyomása, vagy egyéb szív-és érrendszeri megbetegedésben szenved, akkor nem javaslom a felesleges mértékű sófogyasztást Ön számára, legyen szó akár az ételei utólagos sózásáról, akár egy kávéskanálnyi tengeri sót tartalmazó pohár víz elfogyasztásáról. Egészségi állapotával kapcsolatban konzultáljon házi orvosával. Egyébként szervezetünk fiziológiásan nem igényel semmilyen méregtelenítést, szerveink elvégzik ezt a feladatot bármiféle kúra nélkül. Jó egészséget kívánok tisztelettel: Irinyi-Barta Tünde


        Kérdés: 2016. február 19., 13:16; Megválaszolva: 2016. február 25., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: