rexetin abbahagyása után

Tisztelt Doktor nő! szeretném megtudni, hogy most már csak egy negyed rexetint szedek a20mg-os ból, és ha abba hagyom mennyi időt kell várnom ahoz hogy alkoholt lehessen fogyasztani. Köszönettel: Máté Edina

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza alkohol, hangulatjavító témában

Kedves Edina,

A gyógyszer elhagyása után várjon egy hetet és akkor már biztonságosan fogyaszthat alkoholt! Azonban ha szed valamilyen szorongásoldó, nyugtató készítményt is mellé, akkor kerülje az ivást, mert veszélyes lehet!

Ezen kívül ne feledje, az alkoholfogyasztás maga nagyon sok probléma forrása lehet, így csak mértékkel fogyassza, soha ne igyon csak azért, mert feszült vagy ideges!

Kérdés: 2011. március 10., 17:52; Megválaszolva: 2011. március 12., 22:48
Kérdések és válaszok: Depresszió
Antidepresszánstól vagyok rosszul?
Tisztelt Dokor Úr/Nő! Egy hete antidepresszáns-kezelésben részesülök (napi 5 mg Cipralex, most kell majd megemelni 10 mg-ra) . Délelőttönként...
Antidepresszáns
Jónapot! Nekem az lenne a kérdésem, én szedek este már csak negyed mizapint, és reggel negyed paroxatot, mindkettöt egészröl kezdtem. Az lenne a...
Depresszió tartalmi ideje
Kedves válaszoló doktor/nő/! Kérdésem, hogy egy depresszió kb. meddig tart, és az arixen gyógyszer meddig fejti ki hatását e betegségben...
Ez lelki bántalmazás?
Tisztelt Dr. Pálvölgyi Rita! Egy speciális problémával kapcsolatban kérem a véleményét. 42 éves férfi vagyok. Anyagi és egyéb okok miatt még...
Mikor lesz vege?
Tisztelt Doktornő! Vilageletemben szorongó alkat voltam, es ragaszkodo. Mindig csak egy emberhez ragaszkodtam, es ha az nem csak velem foglalkozott akkor...