Félek a skizofréniától

tistzeltem. egy kerdesem lenn onkhoz. depreszioba szenvedek mar midnjart egy eve. es retentesen felek a skizofrniatol mert ugy erzem vannak negativ tunetek mitn pedaul az erzelmek hianya. a zarkozotsag es a motivacio hiany. igaz kb 5 honapja nagyon padlon voltam most hejrjottem egy kicsit van erom golgozni es akarta erom is van egy kicsi. de meg mindig nem a regi. a kerdesem az lenne hogy olvastam hogy skizofren emberkenk a belso gondoltai felhangosulnk. nekem ez a jelnseg neha. kb miota beteg vagyok ugy 3-4 szer fordult elo este lefekveskor mikor aludnek el. fexek es gondolkodok es a gondoltam fehangosulnak de ugy hogy mgelepodok mar szinte megijedek de olyan 3-4-5 masodpercig. ez lehet skiofrenia tunete? az orvosom aszt mondja hogy szo sincs rolla hogy skizfren legyek mert ezek a motivacio hiany meg zarkozotsag a dperszioval is jar nem csaka skizofreniaval. de a hangos gondoltokat megse emlitettem mert mindig elfeljtem mert ritkan jon elo es rovid ideig. utann visza megy mindne a hejere. tesomat megkerdestzem hogy neki szokott iejn lenni. elkezdi mikor mar majndme alszk neki is van mikro ugy a gondolatai eltere kelnek szinete. na de nem tuodm.mi lehet? normalis dolgo vagy nem? koszonom elore is

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza Skizofrénia témában

Kedves Kérdező!

Aktuális állapotát és a pontos diagnózist kezelőorvosa tudja legpontosabban megállapítani. Igaza van orvosának a leírt tünetek depresszióban jelen vannak. Egyébként elalváskor egészséges embereknél is jelentkezhet ún. "hipnagóg hallucináció". De hagnsúlyozom mégegyzsre diagnózisát a kezelőorvosa tudja felállítani.

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2011. január 18., 22:10; Megválaszolva: 2011. január 20., 16:57
Kérdések és válaszok: Depresszió
Meddig tart a mirtazapin elvonási...
Hogyan kezeljük?
A kiüresedésem gyógyítható?
Érzelmi kilengések
Depresszió