Felborult lelki egyensúly

Tisztelt doktornő, én egy 38. életévemben járó férfi vagyok, aki úgy gondolja, hogy depresszió tüneteit mutatja a saját magán, persze ez csak az én véleményem, és ez ügyben keresem fel önt, hogy hallgasson meg, és segítsen nekem! Nos nem is tudom hol kezdjem,,, de legjobb lesz ha itt kezdem,,, ezelőtt kb 1 hónappal a szükségét éreztem, hogy elmenjek a háziorvosomhoz, mert már nagyon rég voltam komolyabb kivizsgáláson, és mivel sajnos épp nem volt munkám, így az időm engedte ezt. Már a vizsgálat legelején kiderült, hogy magas a vérnyomásom, ami miatt az orvosom kórházi vizsgálatokat kért, és gyógyszer írt fel nekem, amit el is kezdtem szedni reggel, este / coverex, majd covercard, és bataloc/ az elején nehezen állt be, de mostanra tényleg lejjebb vitte a vérnyomásom, a doktor úr az elején még nem írt nekem fel bataloc nevű gyógyszert,, ami a pulzus csökkentésére szolgál, de az is elég magas volt állandóan, és hozzá egy belső szorongás párosult,,, de idővel azt is megkaptam, miután beszámoltam a belső szorongásomról,,, na és áttérhetünk ahhoz a dologhoz, ami miatt megkerestem önt..kb 3 hete van fent ez a az állapot,,, ami derült égből villámcsapásként indult,, elsőnek is én nagyon szexuális vagyok, szeretem a szex gyönyörét,, és elvesztettem az érdeklődésem olyan szinten, hogy ez már nagyon nagyon zavar,, fáradt vagyok,, nincsenek sokszor pihentető éjszakáim, forgolódom,, ideges vagyok, és gyötrődöm, amikor aludnom kellene,, csökkent a szerelem érzésem is nagymértékben,, pedig biztosan tudom, életem igaz nője a szerelmem már 2 éve... Igaz nekünk nehéz, és bonyolult az életünk, mert,, mert ő még házas, és anyagi vonzatú okok miatt még nem tudunk együtt élni, csak reménykedünk, hogy most már mielőbb sikerül végre a nagy tervünk, egy párt alkotni hivatalosan is, szóval ő életem szerelme,, ez minden kétséget kizárhatóan így van, de mégis csökkent felé minden intenzívitásom. Nem látok most magam előtt egy célt, nem boldogít semmi igazán fel,, fáradt vagyok sokszor,,, nincs igazán jó étvágyam sem,,, SEGÍTSEN A RÉGI LENNI!

Dr. Pálvölgyi Rita válasza gyógyszermellékhatás témában

Tisztelt Kérdező,

A változást okozhatják a beállított gyógyszerek. Meg kéne beszélni a kezelőorvosával a panaszait, és kérni a gyógyszeradag csökkentését, vagy az kezelés módosítását.

Üdvözlettel:

Dr. Pálvölgyi Rita

Kérdés: 2015. február 14., 14:24; Megválaszolva: 2015. február 14., 15:07
Kérdések és válaszok: Depresszió
Gyógyszer kiürülése a szervezetből
Tisztelt Dr. Pálvölgyi Rita! Szeretném megtudni, hogy a 7 éve szedett Scippa mennyi idő alatt ürül ki a szervezetből? Kérdésem oka a nem...
Gyógyszer mellékhatás
Tisztelt Doktornő! Több, mint egy éve hasi és bélproblémáim vannak. 2016-ban eltávolították az epehólyagomat, utána nem volt vele gondom....
Mocrim + ételek
Kedves Doktornő! A pszichiáter a Mocrim nevű gyógyszert írta fel nekem, és az lenne a kérdésem, hogy ehetek-e a szedése mellett tejsavóproteint...
Szorongásos tünetek felerősödése
Tisztelt Doktonő! Január 20-án szorongádos depressziót állapítottak meg nálam ami alvászavarba, ètvágytalanságba reggeli remegésbe nyilvánult...
Alvászavar izomrándulásokkal
Tisztelt Doktornő! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy 2022. december elején volt egy hasmenéses vírus a családban, utána december 20-án én...