Agyi érelmeszesedés

Dr. Kerekes Éva korábban válaszolt a zavartság, járás probléma témában. "Tiszelt Érdeklődő! Nem a Sermion okoz ilyen mellékhahást, hanem az alapbetegség rosszabbodik. Az, hogy érdemes-e tovább szedni annak ellenére, hogy a beteg állapota romlik, attól függ, hogy mi a szellemi leépülés oka. A ginco biloba tartalmú Bilobil mindeképpen kipróbálható, nagy adagban hatékony csak, de a betegnél kontroll neurológiai vizsgálat indokolt! " Érdeklődnék, hogy mit jelent a nagy adagban szedett Bilobil, milyen mennyiségben (mg) kell szedni. Válaszát előre is köszönöm.

Dr. Kerekes Éva válasza Ginkgo biloba témában

Tisztelt Érdeklődő!

Igazán hatékony adag napi 1000-1300mgram. Klinikai válasz esetében (javulás) az adagot lehet csökkenteni, akár napi 300 mg-ra. A lényeg a rendszeresség- az adott termék néhány hónapos szedés után válik hatékonnyá.

Gyógyulást kívánok!

Kérdés: 2013. június 06., 20:24 ;Megválaszolva: 2013. június 09., 22:45
Kérdések és válaszok: Demencia
Demenciára trebofortál?
Tisztelt Veress doktornő! Köszönöm a válaszát. Mellékelten küldöm egy korábbi kivizsgálás zárójelentését. A kivizsgálásra azért került...
Demencia és értelmi fogyaték...
Üdvözlöm, Pusztán kíváncsiságból kérdezem. Hogy mi a különbség a demencia és az értelmi fogyaték között? A demencia: a már meglévő...
A viagra és pornófüggőség okozhat...
Tisztelt Címzett! 1 éve kipróbáltam a viagrát, és a hosszan tartó hatás miatt megszoktam a használatát. (heti 1x) + Rászoktam a pornóra A...
A demencia megjelenése és foka...
Házastársam immár 25 éve pszichiátriai beteg, rendszeres kontrollal, számos gyógyszerrel. statusa: mániás depresszió Személyisége, viselkedése...
Kórház utáni zavartság
Tisztelt Doktornő! Anyukám 86 éves, enyhe demenciában szenved, gyógyszert még nem szedett rá, csak a szokásos (cavinton, memoril, betahistin 24 mg)...