• Laboreredményem elemzésének kérése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Webdoktor!
        2004. január 26.-án rosszindulatu daganattal eltávolitották a bal vesémet, mellékvesével. Jól vagyok. Fáradékony ugyan, de mindenben helyt
        tudok állni, és részt tudok venni.
        Szeretném kikérni véleményét a Laboratóriumi leletemről, mely a napokban készült:

        fehérvérsejt 6, 2
        neutrocyta% 46, 9
        lymphocyta % 36, 5
        monocyta% 10, 7
        eosynophil% 5, 1
        basophil % 0, 8
        neutrocyta 2, 9 K/ul
        lymphocyta 2, 3 "
        monocyta 0, 7 "
        eosynophil 0, 3 "
        basophil 0, 1 "
        vörösvértest 4, 62 M/ul
        haemoglobin 14, 1 g/dl
        haemotoktrit 44, 1 %
        MCV 95 fl
        MCH /haemoglobin tartalom/ 30, 6 pg
        MCHC /haemoglobin koncentráció/ 32, 0 g/dl
        RDW/vvt térfogat elosztás/ 11, 2 %
        Thrombocyta 362 K/ul
        MPV/thrombocita átl.térf./ 7, 9 fl
        PDW 12, 5 %
        THRK /PCT/ 0, 28 %
        Süllyedés 7 mm/h
        GOT meghatározása 22 U/l
        GPT meghatározása 29 U/l
        Alkalikus foszfatáz meghatározása 259 U/l
        Gamma-GT meghatározása 33 U/l
        Glukóz meghatározása 5, 8 mmol/l
        Amilaz meghatározása szérumban 113 U/l
        karbamid meghat.szérumban 5, 8 mmol/l
        Kreatinin meghatározása 87 "
        Húgysav meghatározása 423 umol/l
        Koleszterin meghatározása 6, 7 mmol/l
        trigliceridek meghatározása l, 22 mmol/l
        Nátrium meghatározása szérumban 137, 6 mmol/l
        Kálium meghatározása széruémban 4, 3 mmol/l
        Kálcium meghatározása 2, 43 mmol/l
        Foszfor meghatározása széréumban 1, 26.

        Nagyon köszönöm, Margó aki 60 éves.

        Szedett gyógyszereim, Milurit 300, betalok zol, coverex as, moduxin, frontin 1 mg
         
        2010. március 05.

        WEBBeteg szakértő válasza a veserák témában

        Kedves Margó!
        Bal veséjét daganat miatt eltávolították.
        A daganat méretéről, szövettanáról, nyirokcsomókról, mellkas Rtg-ről, hasi CT-ről, ilyesmiről  szó sem esik.
        Mit mondjak?
        A vérkép (gondolom, hogy a műtét körül készült) rendben van, koleszterinje kicsit magasabb - de melyikünké nem az?
        A vérkép nem mond semmit a vesedaganatos betegségről, tehát ilyen módon ennyi válasszal kell beérnie.
        Kézcsók


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-09 08:48:58; Megválaszolva: 2010. március 09., 08:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: