Lelet értelmezés

2007-ben vastagbél daganattal műtöttek, kemoterápiát kaptam, azóta jól vagyok, rendszeresen járok ellenőrzésre, nem volt semmi gond.. Ma is voltam mellkas röntgenen és ma először az is szerepel a leleten: felső lebenyben reticulo-noduláris rajzolat szaporodás látható. a doktornő azt mondta ott, minden rendben van, csak itthon olvastam végig a leletet. Mit jelenthetv ez?

Dr. Tóth Judit válasza tüdőröntgen témában

Kedves Kérdező! Nem gondolnék én sem komoly dologra, de tüdőgyógyásznak megmutatnám a képet és javasolnám, hogy kontrollálja meg a felvételt. Általában régi gyulladások maradványa szokott hasonlóan ábrázolódni.

Dr. Tóth Judit
Dr. Tóth Judit Onkológia, belgyógyászat
Megválaszolva: 2016. április 04.

Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések

Tűdőröntgen értékelése!
Mit jelenthet ha a tüdő bal hílusa szélesebb, a jobb hílus alsó pólusa is tömöttebb amelyből kötegek húzódnak a rekesz és a laterális mellkas irányába?...
Hilus kiszélesedését érképlet okozza....
Mit jelent pontosan, hogy a bal oldali hilus kiszélesedését érképlet okozza? Ez okoz valamilyen komolyabb problémát? A doktornő azt mondta, a laborvizsgálat...
Ca 72-4 tumormarker
Tisztelt Doktornő! 58 éves nő vagyok és a labor vizsgálat eredménye az alábbi eltéréseket mutatta: Ca 72-4: 9,74 (ref: 2,68) Neutrophil%: 30,8 (ref: 40...
Lézeres szőrtelenítés és jóindulatú...
Kedves Doktornő! Jóindulatú melldaganatok vannak a melleimben (rendszeresen járok ellenőrzésre), és emellett elmentem mellbimbó körüli lézeres...
Mellrák kezelés után lehetséges...
Tavaly október végén műtöttek melldaganattal. Kicsi volt, időben volt, csak az őrszemet kellett kivenni és abban sem volt elváltozás. Évek óta küszködöm...
Használható együtt a kurkumin tabletta...
Tisztelt Doktornő! Édesanyám hasnyálmirigyrák tumormarkerei magasak lettek, emiatt orvosi szaklapokban kezdtünk kutatni természetes daganatellenes szerek után....