Melanomáról lehet szó?

Kislányom kórházban van, agydaganattal műtötték, az orvos szerint melanoma. A szövettani eredményre itt, Romániában 10 napig kell várni...Sok az anyajegye, ezeken nincs változás, semmije nem fájt, nyirokcsomók nincsenek megduzzadva a műtét után gyorsan épül. Lehetséges-e ez és gyógyitható? Magyarországi kezelésre hová lehet vinni?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Kerekes Éva válasza a agydaganat témában

Tisztelt Érdeklődő! A melanoma bőrdaganat. az agydaganat nem lehet melanoma, legfeljebb annak áttéte (metastasis). A szövettanra mindenhol a világon kell 10 napig várni, ennek technikai kivitelezlse miatt. Természetesen látatlanban egy pontatlanul megfogalmazott kérdés alapján prognózist nem tudok mondani. Nem tudom, hol vállalnák a kezelését, de azt igen, hoy az onkológiai kezelések több millió forintnyi nagyságrendüek. Én remélem, a román idegsebész pontosan tájékoztatja Önöket mindenről a szöbettan bírtoában- persze ha nem tudnak románul, az nem szerencsés, de tolmáccsal megoldható dolog. Jó szövettani eredményeket kívánok!

Kérdés: 2014. május 10., 16:07; Megválaszolva: 2014. május 11., 23:03
Kérdések és válaszok: Daganatos megbetegedések
Érdeklődnék
Érdeklődnék
Tanácsadás 2
Bal oldali tüdődaganat
Tanácsadás