Xultophy hasznalata

13 hete hasznalom a xultophy pent és a mai napig rosszul vagyok tole. Hasi diszkomfort hanyinger étvágytalanság jellemzi a rosszul leteimet. A tapasztalata szerint érdemes meg kuzdenem a megszokásával Vagy inkább kérjem a cseréjét? A praxisában volt hasonló tapasztalata? Az injekció melle adimet xr 1000-t is szedek napi kétszer. Köszönöm a válaszát. Üdvözlettel Kárász andrea

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tänczer Tímea válasza xultophy témában

Kedves Andrea!

Nem jellemző az adott gyógyszerelés mellett mellékhatás, bár az egyik összetevője okozhat ilyet. Ha lassan, fokozatosan emeljük a dózist, akkor elenyésző esetben tapasztalhatók hasonló tünetek. Lehet egyéni túlérzékenység is. Próbálja az adimet et csökkenteni először, és ha akkor is hasonló panaszok állnak fenn, akkor megfontoldó a készítmény cseréje bázisinzulin adására.

Üdvözlettel:

Tänczer Tímea

Kérdés: 2021. április 06., 08:57; Megválaszolva: 2021. április 08., 19:14
Kérdések és válaszok: Cukorbetegség (diabétesz)
Fruktóz, rosszullét
Vércukorszint
HOMA vizsgálat kiértékelése
32.hetes kismama cukorterhelés