• bokapanaszok

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszadó! A 16 éves unokaöcsémnél 2. osztályos, vagyis 7 éves korában diagnosztizálták a cukorbetegséget. A jelen tünetek meg kb. március-április óta állnak fent. Ortopédián 4, reumatológián 3 alkalommal (legutóbb éppen az elmúlt kedden), traumatológián 1 alkalommal (múlt pénteken) voltak a gyerekkel. Egyik helyen sem állapítottak meg semmit. Lehet összefüggés a cukorbetegsége és a jelenlegi tünetei között? Iskolai szinten úszik a srác. (Előzmény: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/mozgasszervi_betegseg/163935 ) (augusztus 18.) A megtisztelő válaszát, segítségét előre is köszönöm! Móni egy érdeklődő nagynéni

        Dr. Rakk Erika válasza a boka fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező Nagynéni! Én felnőtt diabetológusként azt gondolom, nem a 9 éve fennálló diabétesszel függ össze a panasz. Gondolom készültek képalkotó vizsgáltok ( rtg, MR) Érdekes lehet még, hogy hirtelen növekedett-e a fiú? Milyen mozgást nevez Ön „erős terhelésnek”. Sajnos előfordul, hogy többedik orvos találja meg csak a baj okát…


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2020. augusztus 18., 07:03; Megválaszolva: 2020. augusztus 24., 19:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: