• Herpesz vírus vagy afta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Én egy 3 gyermekes anyuka vagyok a legkissebb gyermekem 16 hós bölcsödés kislány. Mielőtt elkezdtünk járni a bölcsibe afta lett a szájjában ez magas 39fokos lázzal járt ebből meggyógyult aztán 1 hónap mulva ismét aftás lett de ugy hogy előtte 1 hétig magas láza volt most már gyógyult egy hete de ujra lázas lett megint 39 fokos de semmi más tünete nincs. Abban kérném a segítségét hogy hova vigyem merre induljak hogy kiderüljön mi ennek az okozója. Köszönettel Vellainé Edit

        Dr. Balogh Andrea válasza a visszatérő afta témában

        Kedves Kérdező! Első körben a háziorvoshoz érdemes fordulni aztán szükség esetén gyermekimmunológia szakrendelésre. Jó lenne egy vérképvizsgálat. Érdemes a kicsinek Protexin Restore-t adni ami a normál flórát helyreállítja illetve Isoprynosine szirupot az aphtha okozta vírusfertőzés elleni immunerősítő készítményt - ez receptköteles, háziorvosa tudja felírni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvs


        Kérdés: 2014. december 03., 13:55; Megválaszolva: 2014. december 07., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció