• Állon lévő pattanások nem akarnak elmúlni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Kb. 3 éve kezdődött a problémám. Az államon megjelentek pattanás szerű képződmények. Ahogy újabbak jelentek meg, mindig egyre nagyobbak lettek. Bőrgyógyászhoz mentem, ahol tetracyclint és Akneroxid krémet kaptam. Kb. egy évig nem is volt különösebb bajom, elmúltak, csak 1-1 kisebb jött elő. Kb. egy éve újra egyre nagyobbak lettek. Már egy másik bőrgyógyász ételallergia-vizsgálatot végzett, ahol ki is jött több ételre meglévő allergiám. Ezek kerülését és Zynerit, Protopic, Finacea krémeket kaptam. Kb. fél éve egyáltalán nem fogyasztottam ezekből a bizonyos ételekből, és vártam, hogy javuljon a helyzet. Mintha kicsit javult volna, de nem szűnt meg. Sőt, kb. egy hónapja újra rosszabb lett. Már újra tetracyclint kaptam, illetve villanófény terápiát. A helyzet viszont csak romlik. Hangsúlyoznám, hogy 3 éve csak és kizárólag az államon jelennek meg ezek a dolgok. Hasonló egy nagyon gyulladt pattanásra, de a bőr alatt kemény göbök. Kinyomni sem lehet, bár néha gennyes a tetejük. Mára viszont már nem is pattanás félék, hanem gyulladt foltok, amik kiemelkednek, nagyon fájnak, égnek, viszketnek. Elég nagyok, pillanatnyilag 2 db nagyobb van az államon, de be is terítik, sőt, a szám is megdagadt. Van egy vastagbélgyulladásom már kb. 7 éve. Eddig azt a választ kaptam, hogy attól nem lehet, de jelzem. Igen el vagyok keseredve, mert már rengeteget szenvedtem ezzel, és minden orvos tanácstalanul néz rám. Amennyiben van valamilyen ötlete, mi okozhat még ilyen elváltozást, milyen orvosnál folytassam utamat, megköszönöm tanácsát. Tisztelettel: Kobza Kata

        WEBBeteg szakértő válasza a pattanás témában

        Érdemes lenne még egy fogászati és fül-orr-gégészeti góckutatás, ill. góctalanítás.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. szeptember 26., 17:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 15:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: