Szemhéjon szemölcs

Nehany honapja mindket also szemhejamon 1-2 teljesen sima feluletu borkinovest vettem eszre, a legnagyobb ugy gombostufejnyi. Most nem tudok orvoshoz menni, egy ideig, igy probaltam otthon citromlevel eltuntetni, talan majdnem eltuntek a szemolcsok egy idore miutan bekentem, aztan visszajottek. tudom, hogy szemorvoshoz kell mennem, de ez most nem megoldhato annak ellenere, hogy komolyan veszem ezt. Azt szeretnem kerdezni, hogy ezeket a borszinu kinoveseket HPV virus okozhatja? mennyire veszelyes ez, milyen kovetekzmenye lehet, ha kezeletlen marad? esetleg milyen veny nelkul kaphato szert ajanl, esetleg hazi gyogymodot? nagyon koszonom valaszat Eva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

A szemölcsök felülete sohasem sima, ezért a HPV vírusfertőzést ki lehet zárni. Inkább árpára vagy egyéb jóindulatú elváltozásra gondolok. Amíg nem tud szemészt személyesen felkeresni mosogassa kamillateával.

Kérdés: 2011. június 21., 23:35; Megválaszolva: 2011. június 26., 18:06
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?