• Szemhéjon szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nehany honapja mindket also szemhejamon 1-2 teljesen sima feluletu borkinovest vettem eszre, a legnagyobb ugy gombostufejnyi. Most nem tudok orvoshoz menni, egy ideig, igy probaltam otthon citromlevel eltuntetni, talan majdnem eltuntek a szemolcsok egy idore miutan bekentem, aztan visszajottek. tudom, hogy szemorvoshoz kell mennem, de ez most nem megoldhato annak ellenere, hogy komolyan veszem ezt. Azt szeretnem kerdezni, hogy ezeket a borszinu kinoveseket HPV virus okozhatja? mennyire veszelyes ez, milyen kovetekzmenye lehet, ha kezeletlen marad? esetleg milyen veny nelkul kaphato szert ajanl, esetleg hazi gyogymodot?? nagyon koszonom valaszat Eva

        Dr. Bodnár Edina válasza a szemölcs témában

        A szemölcsök felülete sohasem sima, ezért a HPV vírusfertőzést ki lehet zárni. Inkább árpára vagy egyéb jóindulatú elváltozásra gondolok. Amíg nem tud szemészt személyesen felkeresni mosogassa kamillateával.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 21., 23:35; Megválaszolva: 2011. június 26., 18:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: