• Higított szteroidos krém

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A bőrgyógyász higitott szteroidos krémet írt fel az arcomra az állandó bőrpírra.Eddig nem tudtam hogy az van benne,csak a patikában mondták hogy mit tartalmaz.Már jó ideje használom,hat is de félek hogy mi lesz ha abbahagyom.Olvastam hogy még rosszabb lesz mint volt..:SA választ előre is köszönöm

        Dr. Gál Mónika válasza a steroid megvonás témában

        Kedves Kérdező! Szteroidtartalmú krémeket még hígított formában is kerülni szoktuk az arc esetében. Hosszas használatuk elvékonyítja a bőrt és tartós bőrpírt, visszafordíthatatlan értágulatokat okoz. Ne alkalmazza tovább, akármilyen bőrbetegsége is van,lehet találni más lehetőséget.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 08., 18:47; Megválaszolva: 2011. május 10., 11:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyanus anyajegy