• Gombás bőr

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Kb 1 éve jelentkezett viszketés a végbél környékén. A doktornő Pimafucort krémet írt fel. A használat során jobb lett, de a probléma nem szünt meg. A doktornő javasolta hogy Canestennel felváltva használjam. Ugyan jelezte, hogy e hely miatt lassú az eredményesség, de 1 év elég hosszú idő és igazából nincs nagy változás. Érdeklődnék tudnék-e esetleg valami hatékonyabb megoldást az ügyben tenni. Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a végbélviszketés témában

        Kedves Hölgyem! Nem biztos, hogy gombás a bőr, elképzelhető, hogy irritáció, aranyeresség, allergia játszik szerepet a panaszok kialakulásában. Átmenetileg kerülje az illatosított WC papírt, ne mossa a végbélnyílás környékét kozmetikummal, próbáljon meg csak vízzel mosakodni székelés után, nem papírt használni, hagyományos parafinnal vagy Sudocremmel kenje be. Ha aranyere van, kezelje. Ha ez sem segít, proktológushoz forduljon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 17., 20:25; Megválaszolva: 2010. október 19., 15:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés