Hirdetés
      • Pattanás? 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt dr. Csuth Ágnes! Köszönöm gyors válaszát! Először, mikor még enyhék voltak a tüneteim, protopic kenőcsöt kaptam. Használata alatt viszonylag tünetmentes voltam, de úgy tudom ezt nem javasolt hosszú távon használni. Mikor aztán a tünetek előjöttek a használat alatt is, abbahagytam. Ekkor rosacea-ra bioderma sensibio AR kenőcsöt, la roche arclemosót(rosacea elleni) kezdtem használni, de ekkor lettek a tünetek a legrosszabbak. Bőrgyógyászom Klion tablettát írt fel, egy hónapi adagot, ezt a héten kezdem el szedni. Tegnap tanácstalanságomban visszatértem a protopichoz, nem tudom hogy ettől-e, de mára árnyalatnyival jobb a helyzet... Arra gondoltam, esetleg nőgyógyásszal irathatnék fel pattanás ellen valamilyen fogamzásgátlót? A héten megyek allergia tesztre. H. pylorinak már utána akartam nézni, de előző válasza után mindenképp megteszem.

        WEBBeteg szakértő válasza a rosacea témában

        Kedves Kérdező!

        Akkor egyelőre várjunk, remélhetőleg a Klion hatékony lesz, addig más irányba ne lépjen a kezelést illetően, viszont a góckutatást végeztesse el. A fogamzásgátló nem bizto, hogy segíteni fog, de ha egyébként is szükség van rá, megpróbálható. Remélem, javulni fog a bőre, minden jót kívánok!


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 10:09:11; Megválaszolva: 2010. március 10., 10:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: