• Mi lehet a baj? A szám széle kivörösödik és viszket

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Kedves Doktor Úr/Nő A panaszom régóta fennál, a szám széle kivörösödik és viszket. irtak fel rá pimafucort kenőcsöt, ez sem szüntette meg teljesen csak javította helyzeten. Mit tegyek? előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a bőrgyulladás témában

        Kedves Kérdező!

        Sokszor a mentolos fluoridos fogkrém és szájvíz is okozhat ilyen tüneteket. Egyelőre azt javaslom, hogy ezeket cserélje le, a száj környékét csak hydrophil kenőccsel kenje, ha 1-2 hét alatt nincs javulás, írjon nyugodtan vissza.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-03 09:14:43; Megválaszolva: 2010. március 03., 09:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: