Hirdetés
      • PPP sérülés, hámsérülés a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

         Pár napja vettem észre, hogy a makkom allján lévő fehér bubok (Pearly Penile Papules) közül az egyik megsérült, valószínü egyik közösülés közben. Eltünk, csak egy kicsit pirosabb, érzékeny "seb" maradt hátra. Mi a teendő ilyenkor? Nem jelent veszélyt, ha egy ilyen kis növendék megsérül?

         Valamint, (valószínü ugyanezzel egyidejüleg) 2-3 kisebb sérülés is megjelent a makkom alatti bőrön. Nagyon aprók, nem fájdalmasak, látszik mintha a hám hiányozna, de enyhén látszanak csak.

        Közel lehet mind kettőnek ahhoz, hogy a párommal igen intenzív aktust végeztünk? Neugranormont kenhetek rá? Vagy Ön mit tanácsol?

        Válaszát várom és előre is nagyon köszönöm!

        Tisztelettel: Gergő

        WEBBeteg szakértő válasza a hámsérülés témában

        Kedves Gergő!

        Aggodalomra semmi ok, egyszerű hámsérülésről lehet szó, pár napig kenje Neogranormonnal és tartózkodjon a szextől.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-02-26 10:39:29; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: