Piros folt a makkon ill. enyhe herefájdalom. Segítség!: (

Tisztelt Doktor Nő / Doktor Úr!

Én egy 15 éves srác vagyok. Kb 3 hete vettem észre a makkomon egy piros foltot, szinte az az egész makkomat beterítette. Szexuális kapcsolatom még eddig nem volt. Aztán sokat enyhült 1 hétre rá, de sajnos teljesen nem múlt el. Egy hete, megjelent a makkom pereme alatt egy ugyan olyan folt szerűség, mint a makkomon is volt, csak ez fájt egy kicsit, és sokkal jobban látható volt mint a mostani a makkomon. Elmentem és vettem Canesten kenőcsöt, kenegettem vele, de nem sok hátást látok. Sajnos olyan probléma adódott időközben, mintha fájna tompán a herém. De nem is igazán a herém, hanem inkább a mellékherém fáj enyhén. Ez lehet attól, hogy egész héten a strandra jártam? (elég hideg vízbe) és egyszerűen megfázhatott? Vagy ez teljesen hülyeség? Kérem segítsen valahogyan! Szüleimnek szégyelem elmondani ezt az egészet. Most megyünk nyaralni és ha utána sem múlnak el a tünetek akkor elmegyek orvoshoz. De kérem nyugtasson meg, hogy nincs ok aggodalomra, mert lassan nehezen alszok emiatt.: (

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza piros folt, makk témában

Kedves Kérdező!

Gombás vagy bakteriális fertőzés gyanúja vetődik fel, mutassa meg bőrgyógyásznak.

 Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 28., 11:42; Megválaszolva: 2009. július 28., 11:42
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Körömgomba
Kiütések a tenyéren
Foltos kezek
S. Aureus kezelése