Péniszen apró repedés

Tisztelt Dr Úr/Nő
Aktus után a makkom peremével párhuzamosan el szokott repedni a bőr. Majd betadin-nal kezelem és neogranormon-nal.Rendbe is jön, csak ez elég sűrűn elő fordul. Mi a teendő? Lehet e hidratáló krémmel erősíteni? Vagy ne foglalkozzak vele?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza bőrgomba témában

Kedves Kérdező!

Legtöbbször irritáció vagy gombás fertőzés okozza a berepedést. 1 hétig ne kezelje, és forduljon bőrgyógyászhoz gombavizsgálat céljából.Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. június 28., 15:28; Megválaszolva: 2009. június 28., 15:28
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés