Piros foltok a bőrön

Kedves Doktornő, Néhány hete kezdtek el megjelenni a csatolt képen látható piros foltok a bőrömön. Főleg a belső/felső-combon, illetve ánusz körül. Fontos körülmény lehet, hogy másfél éve baleset miatt műtöttek az ánusz mellett egy sebet. A felépülés panaszmentes volt, mellékhatást nem volt, tünetmentesen engedtek ki a kórházból. A csatolt képen tudja megtekinteni a foltokat. Voltam már bőrgyógyászaton, de komolytan volt a kivizsgálás jellege. Azt mondták, hogy ekcéma, majd elmúlik. Ez kb. 2 hete volt, azóta lassan terjednek tovább a foltok. Nem viszket, nem fáj, pusztán esztétikialag zavaró jelenleg, ennek ellenére aggaszt, hoyg valami komolyabb is leeht a dolog hátterében. Tanácsát előre is köszönöm. Bodnár Boldizsár

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza bőrgomba témában

Kedves Bodnár Boldizsár!

A csatolt kép alapján inkább gombás fertőzésre gondolok, mert éles határú, széleken hámló tünetei vannak. Kezelje Travocort krémmel.

Kérdés: 2020. szeptember 24., 15:07; Megválaszolva: 2020. október 12., 11:25
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Szemölcs vagy anyajegy az orron
Érdeklődés a lehetőségekről.
Bőrkeményedés?
Rózsa hámlás
Kiütések a végtagjaimon