Foltok a combhajlatokban

Tisztelt Doktornő! A képeken látható, combhajlatokban jelentkezett foltokkal kapcsolatban fordulnék Önhöz. Nem tudom mikor kezdődhetett, mert a látottakon kívűl semmiféle tünetet nem okoz (nem viszket, nem váladékozik, stb) Pár napja azért elkezdtem Lamisil Dermaval kenegetni, a képeken látható hámosodás már ennek az eredménye. Csak akkora területen jelentkezik, amekkorán a herék érintkeznek a combommal, ülve, stb. Úgy gondolom nem is terjed, mert a heréken nincsen folt. Igazából azért fordulok Önhöz, mert a bőrgyógyászati szakrendelés nyitvatartási ideje nehezen összeegyeztethető a napirendemmel, viszont jövő héten randim lenne, és nem kell mondanom, hogy nagyon nem szeretnék a hölgyre semmilyen bőrbetegséget átragasztani. Nagyon hálás lennék Önnek és lekötelezne, ha a képek alapján tudna mondani egy gyors szakvéleményt, hogy mennyire kell aggódnom a foltok miatt, bőrgomba-e, fertőző-e, rohanjak vele a Bőrgyógyászatra, vagy elég csak valamilyen vénynélkül kapható kenőccsel kezelni. Válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza bőrgomba témában

Bőrgombája van, folytassa a Lamisil kezelést 2 hétig.

Kérdés: 2019. március 19., 10:46; Megválaszolva: 2019. március 20., 16:37
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Övsömör meddig fertőző?
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba