• Problémás szőrtelenítés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves szakérto:). másfél hónapja voltam borgyógyásznál. Lábamon gyantázás után foltok keletkeztek(-magam gyantáztam), nagyon pirosak, és viszketett. Kaptam rá alkoholos borogatást s mondták hogy 1-2hónapon belul menjek vissza. Sajnos a doktorno 2hét szabadságra ment, s nemtudom hogy mehetek-e napozni vagy sem.. Már nem borogattam 2hete. s nemis kentem semmiféle krémekkel. elég szépen helyrejott, de még picit látni a foltok helyét. Nagyon kivan száradva a borom, s azt sem tudom hogy be-e kenhetem testápoloval, s ugyebár itt a nyár, mégsem járhatok szoros lábbal..Ha kozmetikus gyantázná le, akkor is elojonnének a foltok? vagy maradjak csak a borotvánál?

        WEBBeteg szakértő válasza a gyantázás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha elmúltak a foltok, akkor nyugodtan napozhat (csak mértékkel délelőtt 10-ig, délután 16 óra után), és kenheti magát testápolóval. Azt a gyantát ne használja, amitől a kiütések keletkeztek. Hátha a kozmetikus tud szerezni másfajta gyantát.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-04 17:19:04; Megválaszolva: 2011. október 04., 14:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: