• Arcpirosodás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő/ur! Kimelegszem és az arcom bepirosodik, érdekes modon csak a fél arcom vőrős a másik fele csak halvány piros, vagy fehér. Olyan mintha, vonalzóval kettévállasztanák az arcomat?

        WEBBeteg szakértő válasza a kivörösödés témában

        Kedves Kérdező!

        A probléma a vegetatív idegrendszer eltérő válaszreakciója miatt alakul ki. A probléma tulajdonképpen kozmetikai, nincs a hátterében kimutatható betegség.

         

        Üdvözlettel: Dr. Varga Viktória, bőrgyógyász


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 13:28:02; Megválaszolva: 2011. október 04., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: