Hirdetés
      • Gyulladt a bőröm a farpofák között

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor/Nő! A problémám: a fenekemen, pontosabban a farvágatban már hónapok óta állandóan gyulladt a bőr. Viszket, vörös, szúr, feszül a bőr, és néha annyira fáj, hogy ülni is alig tudok. A tünetek pont olyan, mint amikor a kisbabának kipállik a popsija. Próbáltam kezelni Neogranormonnal, Alsollal, Ftorocorttal, de csak rövid ideig használt, utána újra és újra visszajönnek a tünetek. Ez mi lehet? Mivel kezeljem, hogy ne jöjjön vissza? Orvoshoz nem szívesen mennék el, mert nem szeretném a fenekemet mutogatni. Köszönöm mielőbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a gyulladt bőr témában

        Kedves Kérdező!

         Gombás fertőzés tarthatja fenn a tüneteket. Próbálja meg Pimafucort krémmel kenni, és izolálja a farpofákat gézlappal, hogy ne dörzsölődjenek össze.

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        Dr. Bodnár Edina
        Orvos Itt kérdezhet További orvosok

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-29 10:39:28; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Készülj fel a második hullámra!
        Körömgombától szenved?