Fekete, karikás, árkos szemgödör

Tisztelt Doktornő, Doktor Úr!

Szemem körül a bőr sötét, néha szinte fekete, beesett. Gyakran érzem fáradtnak szemeimet. Néhány éve chron betegséget diagnosztizáltak nálam, ezt legutóbbi levelemben is említettem. Ekkor Bognár Doktornő vashiányra, vagy pajzsmrigy rendellenességre gyanakodott. Átfogó, teljes vérvizsgálatot csináltattam, körzeti orvosom értékelése szerint tökéletes a lelet, szerinte a fekete szemgödör alkati dolog. Én ezt nem tartom kielégítő válasznak, mert kb. két éve "zombisodtt" el az arcom. Előtte nem voltam ilyen ilyesztő. Most 38 éves vagyok.

Kérem adjon tanácsot, milyen vizsgálaton kaphatok kielégítő eredményt, annak is örülnék, ha megírná kihez fordulhatok problémámmal Budapesten.

Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg Szakértő válasza karikás szemek témában

Tisztelt Kérdező!

Sajnos, ezen a problémán, ha a laborok rendben vannak, nem sokat lehet javítani. Igyon legalább napi 2-3 liter folyadékot!

Dr. Bodnár Edina

Kérdés: 2009. március 15., 21:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 12:49
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kezelhető-e a karikás szem?
Olyan problémám van, hogy a szemem alatt mindig fekete karikás a szemem. Nagyon zavar, és nem tudom mit tegyek hogy eltűnjenek. A háziorvosom szerint...
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás