• Égő érzés van a herezacskómon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Dr Két év jelentkezett először, a herezacskómon égő érzés (mintha a túlzott napozástol leégtem volna), urológushoz mentem, azt monta prosztata gyulladás és kezelt, Szerinte elmúlt, de továbbra is éreztem. Több orvoshoz is mentem, kaptam gyógyzser gomba ellen, allergia ellen, fürdőkrémet kelett használnom, alul viszonylag elmúlt, de utána a nyakamon és a válamon éreztem. Miután a gyomrom a sok gyógyszertől kikészült (gombaölö, allergia elleni , de egyik sem hatott)és egy csomó pénzem elment abbahagytam az orvosjárást. Ősztöl enyhült az egész. Tavaly csak ritkán és enyhén jelentkezet, de most újból érzem a nyakam körül, néha még az inget is alig tudom elviselni. Az orvosok szerint száraz a bőröm, kapargatták és nagyítóval nézték. Én semmit sem láttam rajta. Magas koleszterin miatt járok vérvételre és a házidokim megnézette a pajzsmirigy funkciót amit jónak talált. Az állami bőrgyógyászatra 3-4 hónap a várakozás igy oda nem jutok el mert várhatóan mire sorra kerülök, megit panaszmentes leszek. Tisztelettel N.J.

        WEBBeteg szakértő válasza a égő érzet témában

        Tisztelt Kérdező!

        Meg kellene nézni a vércukorszintjét, és ha a családban volt cukorbeteg, akkor terheléses vércukorvizsgálat is jó lenne. Próbálja meg a Physiogél krémet (recept nélkül kapható), nem "orvosság", nincs mellékhatása, de nagyon jó szokott lenni a viszkető, égő bőrtünetekre.

         Dr. Bodnár Edina



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-09 20:11:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 06:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés