• Talpon lévő tyúkszem szerű kinövés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! A talpamon kb. 2 éve van egy tyúkszem szerű növés. Fürdőben kaptam!Úgy néz ki mint egy kis tölcsér, lyukas a közepe befelé a bőrömbe egész mélyen, a széle pedig körben kemény a lyuk körül, de nem mondhatnám, hogy nagyon kiemelkedik a körülötte levő bőrfelületből. Pár hónapja ugyanazon a talpamon több ugyanilyen kisebb-nagyobb növés kialakult. Kb. 15-20 db. Semmilyen panaszt nem okoznak, nem fájnak és észre sem veszem őket hogy ott vannak. Csak idegesítenek, hogy tudom, hogy vannak és nem tudom mik lehetnek, szeretném eltüntetni őket. A tyúkszemre valo kenőcs nem használt, nem olyan mélyek a talpamban,de nem tüntek el tőle!Kérdésem az lenne, hogy mik lehetnek ezek és mit kellene rá használnom, hogy végre meszabaduljak tőlük? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a szemölcs témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ezek vírusos szemölcsök. Forduljon személyesen bőrgyógyászhoz, ahol lefagyasztják a szemölcsöket. Ha ez az eljárás nem sikeres, akkor jöhet a sebészi vagy lézeres eltávolítás.

         Dr. Bodnár Edina bőrgyógyász


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-12-17 20:55:05; Megválaszolva: 2011. augusztus 22., 08:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés