Tanács adást kerek

Albert Ervin vagyok Erdély azzal kerdesel fordulok önhöz tisztelet doktornő, hogy hova folyamodhat ok e-vel a lábual már nagyon sokszor volt meg operál va ez a láb új járok pedikuroshoz és mindig gyulladás allat van vélemény szeretném kérni öntől hova folyamodjak vagy mit javasol. Tiszteletel köszönöm a válaszát előre is

Dr. Müller Mariann válasza körömágy gyulladás témában

Tisztelt Kérdező! A kép alapján a tüneteit, a gyulladást benőtt köröm okozza. Nem írt róla, hogy milyen műtétje volt. A körömágytermelő sejtek roncsolása szükséges, hogy a probléma ne újuljon ki. Erre a lézeres műtét a legelterjedtebb. "Benőtt köröm lézeres kezelése" kulcsszóval keressen rá a google-ben a lakóhelye szerint. Ez a fajta műtét magánorvosoknál elérhető. Egyes sebészeteken miután kivágták a körmöt fenollal roncsolják a körömágyat, ez is ugyanúgy hatásos. Amennyiben budapesti szívesen javasolok specialistát. A benőtt körömre hajlamosít a szűk, kényelmetlen cipő ill. a körömvágás technikájára kell odafigyelni, a körmöt mindig egyenesen vágja le, ne pedig ívesre. Üdvözlettel, Dr. Müller Mariann

Megválaszolva: 2023. június 19.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Körömprobléma
Tisztelt Weborvos! A körmeim kis kerek körmök, ahol a fehér hold rész sosem látszott ki, ránőtt a bőr. Ezt sosem próbáltam feltolni, levágni. Festeni sem...
Travocort krém újbóli használata
Műtéti heg kezelése
Lila foltok testszerte
Melanoma malignum nodulare cutis...
Szeborreás dermatitis
Tisztelt Doktornő! Szeborreás dermatitis-el diagnosztizáltak, kevert arcbőröm van, a homlokom rendkívül zsíros, miteszeres és pattanásos, az arcom többi része...