Mohs műtét

Tisztelt Doktornő! Végtag bőréből hagyományos módon eltávolított, kb 1,5 cm átmérőjű, szövettanilag igazolt dermatofibrosarcoma protuberansról van szó, melynél a daganat sajnos eléri a kimetszés széleit. Újabb, radikálisabb műtétet javasoltak. Az lenne a kérdésem, hogy ebben az esetben javasolt-e a Mohs műtét, jobb hosszú távú eredmény várható-e tőle, és ha igen, Magyarországon hol végeznek ilyet, akár a magánszektorban is. Köszönöm.

Dr. Bodnár Edina válasza mohs témában

A Mohs műtét mindig biztonságosabb a hagyományosnál. Az egyetemi klinikákon elérhető.

Kérdés: 2022. július 22., 21:13; Megválaszolva: 2022. július 24., 14:37
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fábry szindróma?
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...
Mi történik a köldökömmel??
Patológiai lelet értelmezése