Korai hajhullás

Tisztelt Doktornő! Fiam 18 éves. 4 hónapja kezdődött a hajhullása. Labort is csináltattunk, ami eltérés van, a TSH: 5,13 mU/L (0,4-3,7) ; AST: 1132 U/ml (0-200) ; vvt süllyedés meghat: 2 mm/óra (3-12) . Voltunk endokrinológusnál is, de a pajzsmirigye ultrahang alapján nem mutat semmilyen eltérést és hormonpótlást a pajzsmirigyre csak 1 hónapos vérvétel után döntik el, hogy kell-e esetleg. Februárban kell visszamennünk, de nagyon aggódom. A labor eredménye nem mutat gyulladást. A fenti 3 eltérésen kívül nincs eltérése. CBCT-n is nézték az arcát és a fogait, ott sincs semmi gond. Sportol rendszeresen, egészséges. Milyen labort csináltassunk még? Hajhullás elleni sampont már használ, hajvitamint szed. Kérem véleményét, hogy még mit tudnánk tenni. Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza hajhullás témában

Az AST-je nagyon magas, ami bakteriális gócra utal. Ha fogászaton voltak már, akkor leginkább Fül-Orr-Gégészeti góc merül fel. Góctalanítást követően hónapokkal később fog megállni a hajhullás.

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2020. december 28., 22:32; Megválaszolva: 2021. január 19., 14:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Tisztelt Doktornő! Furcsa foltok jelentek meg a lábamon, van legalább három, kettő halványabb, amik szinte alig látható barnásak, az egyik nagyon...
Örökletes hajhullás
Tisztelt Hölgyem/Uram! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy 23 éves férfi vagyok és évek óta megkeseríti az életemet a kopaszodás gondolata....
Körömgomba
Kedves Doktor Nő! Most kezdtem el szedni az Orungal tablettát napi 2x2 adagban, körömgombára. Kérdéseim: - ha a páromnak is van körömgombája és...
Fogamzásgátló-szüneteltetés
Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! 20 éves vagyok. 13-14 éves korom óta szedek fogamzásgátlót, az arcomat, illetve vállamat, hátamat, karjaimat ellepő...