Korai hajhullás

Tisztelt Doktornő! Fiam 18 éves. 4 hónapja kezdődött a hajhullása. Labort is csináltattunk, ami eltérés van, a TSH: 5,13 mU/L (0,4-3,7) ; AST: 1132 U/ml (0-200) ; vvt süllyedés meghat: 2 mm/óra (3-12) . Voltunk endokrinológusnál is, de a pajzsmirigye ultrahang alapján nem mutat semmilyen eltérést és hormonpótlást a pajzsmirigyre csak 1 hónapos vérvétel után döntik el, hogy kell-e esetleg. Februárban kell visszamennünk, de nagyon aggódom. A labor eredménye nem mutat gyulladást. A fenti 3 eltérésen kívül nincs eltérése. CBCT-n is nézték az arcát és a fogait, ott sincs semmi gond. Sportol rendszeresen, egészséges. Milyen labort csináltassunk még? Hajhullás elleni sampont már használ, hajvitamint szed. Kérem véleményét, hogy még mit tudnánk tenni. Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza hajhullás témában

Az AST-je nagyon magas, ami bakteriális gócra utal. Ha fogászaton voltak már, akkor leginkább Fül-Orr-Gégészeti góc merül fel. Góctalanítást követően hónapokkal később fog megállni a hajhullás.

Kérdés: 2020. december 28., 22:32; Megválaszolva: 2021. január 19., 14:47
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Furcsa alakzat a bőrön
Örökletes hajhullás
Körömgomba
Fogamzásgátló-szüneteltetés