• Sebesedés a gát körül

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Hónapok óta sebesedést tapasztalok a gátamon. A sebesedés pár centiméteres területet érint, a végbélnyílástól indul a herék irányába. Ciklikusan kisebesedik majd hártya szerűen leválik a bőr. Leszámítva néhány alkalmat és pontot amikor vágás szerűen felszakad teljesen panaszmentes. Amikor vágás szerűen felszakad akkor érzékenyebb a toalettpapírra illetve amikor sebesedik akkor az átlagosnál jobban viszket de ezeket leszámítva a mindennapok során észre sem veszem, megfeledkezek róla. Viszont kezd aggasztani, hogy ennyi idő alatt miért nem múlt el és mi lehet a gond. Mivel viszonylag kellemetlen az elhelyezkedése így csak akkor fordulnék vele személyesen orvoshoz, ha az indokolt. A sebről csatoltam képet. Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a gát témában

        Sajnos fotót nem kaptam a kérdéshez. A legvalószinűbb, hogy gombás fertőzés okozza a panaszt. Próbálja meg Travocort krémmel kenni.


        Kérdés: 2020. szeptember 02., 18:27; Megválaszolva: 2020. szeptember 07., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon
        Készülj fel a második hullámra!