Csukló kiütés

Tisztelt Doktornő/ Doktorúr, Nagyjából egy hete vettem észre apró, hólyagszerű kiütéseket a bal csuklómon. Akkor még csak enyhén viszketett, de mostmár nagyon viszket és fájdalmas, az egész bepirosodott és tovább terjedt. A bazi orvosom Fucicort krémet és Aerius tablettát írt fel, mert szerinte allergia, de nem segít. Penicilin érzékeny vagyok, az elején hasonlítottak az allergiás tünetek a mostanihoz, de ez mégis más. Jövő héten kaptam időpontot bőrgyógyászatra, addig kérem segítsen mi lehet a gond és hogyan enyhíthetem.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a hólyagos kiütések témában

Sajnos fotót nem kaptam a kérdéshez. De a leírás alapján herpeszvírus fertőzés vagy övsömör is felmerül, amire acyclovir tablettát kellene szednie.

Kérdés: 2020. augusztus 21., 09:29; Megválaszolva: 2020. augusztus 25., 13:05
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Kézi elváltozás számítógép...
Bőr alatti kiütés
Anyajegyelváltozás
Összehúzódik a pèniszemen a bőr
Mi okozhatja ezt?