• Elvaltozas a peniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot . Segitséget szeretnék kérni A péniszemen először piros pöttyök kezdtek megjelenni utanna pedig mintha elkezdett volna hámlani Elmentem az urulogiára ahol betadine pimafucort és fluconazole gyogyszeres kezelest javasoltak . Gombás fertozes gyanuja miatt De 2 het mulva a tuneteim megvaltoztak piros seb szerűek lettek ezért visszamentem ahol aztmondták hogy valószinű egy bakterialis felülfertozodes ezert tegnap kaptam gentamicin wagner kenocsot es savulin antibiotikumot . Tegnap este hasznaltam eloszor a kenőcsöt es a gyogyszert es mar most a valadek erősödött es egész apro feher holyagocskak alakultak ki rajta Esetleg tudna segiteni hogy mi lehet ez ugyanis kesobb kaptam csak idopontot

        Dr. Bodnár Edina válasza a penis témában

        Lehet hogy a Betadinera alakult ki allergiás reakciója vagy herpes fertőzése jelentkezett egyidőben, amit kép alapján nem tudok megmondani. Én Travocort krémet javasolnék első körben.


        Kérdés: 2020. június 05., 12:17; Megválaszolva: 2020. június 21., 18:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        2 napja jelent meg mi lehet ez kérem minnel hamarabb segitsen Képet megkapta?

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.