• Dudor a nyelven

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktronő! Körülbelül két hónapja megjelent egy kis dudor a nyelvemen. Szemből csak egy kerek domborulat a nyelv felületén. A nyelvem szélesebbre húzásakor oldalról nézve olyasmi mint egy füge, ami lóg az ágáról. Nyelvem felé keskenyedik. Körülbelül egy hónapja jártam gombócérzéssel a fül-orr-gégésznél, akkor mutattam neki. Annyit mondott, hogy egy afta és majd elmúlik. A kérdésem az lenne, hogy mennyire normális, hogy ez a valami két hónap után is itt van? Mennyi ideig gondolhatom azt, hogy ezzel nincs teendőm, csak várni, hogy elmúljon? Régen volt már hasonlóm, de akkor szerintem hamarabb elmúlt. Sokadik doboz antibiotikum szedése alatt jött ez a nyelvemen amiket húgyúti fertőzésekre szedtem, ha ez esetleg számít valamit. Képet is csatoltam róla, hátha a segítségére lesz. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a papilloma témában

        Én ezt papillomának, jóindulatú elváltozásnak látom. Ha növekszik, akkor szájsebészeten eltávolítás javasolt.


        Kérdés: 2020. március 27., 23:43; Megválaszolva: 2020. április 01., 18:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció