• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Hölgyem/Uram! Rengeteg vizsgálaton voltam a kóros hajhullásom miatt amire a mai napig nincs válasz és mostmár alig maradt hajam... Többszöri vérvételen és endokrinológusnál is voltam, aki mindenhova elküldött. (január- február) Végül nem jutottunk sehova, a hormon vizsgálat eredményei jók voltak, a TSH-m egyszer magasabb aztán alacsonyabb, aztán jó, így nem kaptam hormon kezelést. Végül abba maradtunk, hogy kellene majd egy immunológiai vizsgálat, de a koronavírus miatt oda már nem jutottam el és nem is tudom mikor fogok... A cink eredményem a 21 nap várakozás után a napokban jött meg. Azóta gyulladásom emelkedett, a lymphocitám csökkent. Ezt azért tudom, mert közben március 4.-én kórházban voltam hányással és szédüléssel infúzión, ahol közben felszökött a lázam 39,4-re, de haza küldtek, hogy biztos vírus a gyulladás miatt, a véroxigénem volt nagyon alacsony még. Még napokig szedültem, elesett voltam, aznap volt csak lázam, és másnap délután már nem hánytam. Nem tudni mitől volt, mert semmilyen légúti tüneteim nem voltak egészen 14.-éig egy 6 napos száraz ugató köhögésem, ami nem rég múlt el. Biztosan nincs köze az előzményekhez, de a jelenlegi CRP-t és lymphocitát a kórházivérvétel alapján nézték. Jelenleg is nagyon hullik a hajam, ami nagyon aggaszt. Biztosan az immunrendszeremhez lehet köze, de fogalmam sincs mitől tudna elmúlni. Lymphocita 1.00-4,80 Saját: 0.32g/l LYMPHOCITA %25.00-45,00 Saját: 3,84% H-CRP <5,0 mg/l Saját 24,8 mg/l Cink 9,2-18,4 (NEM SZEDEK SEMMILYEN CINKET!) Saját: 19,4 umol/l

        Dr. Bodnár Edina válasza a hajhullás témában

        A jelenlegi vírushelyzetben amit recept nélkül tud szedni, az a Forcapil kapszula. Valószínű, hogy immunológiai oka van a hajhullásának. Ha csökken a járvány, szívesen megnézem személyesen a rendelőmben, ha gondolja.


        Kérdés: 2020. március 26., 10:47; Megválaszolva: 2020. április 01., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Új - Távkonzultáció