• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Hölgyem/Uram! Rengeteg vizsgálaton voltam a kóros hajhullásom miatt amire a mai napig nincs válasz és mostmár alig maradt hajam... Többszöri vérvételen és endokrinológusnál is voltam, aki mindenhova elküldött. (január- február) Végül nem jutottunk sehova, a hormon vizsgálat eredményei jók voltak, a TSH-m egyszer magasabb aztán alacsonyabb, aztán jó, így nem kaptam hormon kezelést. Végül abba maradtunk, hogy kellene majd egy immunológiai vizsgálat, de a koronavírus miatt oda már nem jutottam el és nem is tudom mikor fogok... A cink eredményem a 21 nap várakozás után a napokban jött meg. Azóta gyulladásom emelkedett, a lymphocitám csökkent. Ezt azért tudom, mert közben március 4.-én kórházban voltam hányással és szédüléssel infúzión, ahol közben felszökött a lázam 39,4-re, de haza küldtek, hogy biztos vírus a gyulladás miatt, a véroxigénem volt nagyon alacsony még. Még napokig szedültem, elesett voltam, aznap volt csak lázam, és másnap délután már nem hánytam. Nem tudni mitől volt, mert semmilyen légúti tüneteim nem voltak egészen 14.-éig egy 6 napos száraz ugató köhögésem, ami nem rég múlt el. Biztosan nincs köze az előzményekhez, de a jelenlegi CRP-t és lymphocitát a kórházivérvétel alapján nézték. Jelenleg is nagyon hullik a hajam, ami nagyon aggaszt. Biztosan az immunrendszeremhez lehet köze, de fogalmam sincs mitől tudna elmúlni. Lymphocita 1.00-4,80 Saját: 0.32g/l LYMPHOCITA %25.00-45,00 Saját: 3,84% H-CRP <5,0 mg/l Saját 24,8 mg/l Cink 9,2-18,4 (NEM SZEDEK SEMMILYEN CINKET!) Saját: 19,4 umol/l

        Dr. Bodnár Edina válasza a hajhullás témában

        A jelenlegi vírushelyzetben amit recept nélkül tud szedni, az a Forcapil kapszula. Valószínű, hogy immunológiai oka van a hajhullásának. Ha csökken a járvány, szívesen megnézem személyesen a rendelőmben, ha gondolja.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Kérdés: 2020. március 26., 10:47; Megválaszolva: 2020. április 01., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot.egy kis segítséget szeretnek kerni nem régiben egy pirosodás jelent meg a péniszemen pontosabban a makkon.kb 2-3 hete lehet mióta megjelent próbáltam több krémmel is kezelni de nem nagyon használt.nem.volt szexuális kapcsolatom kb fél...
        Tisztelt Doktornő! HER2+ emlődaganatomra március 8-án kaptam az első kemoterápiás (Taxol) +célzott biológiai (Herceptin, Perjetta) kezeléseket. Az első után semmi gond nem volt, a szokásos mellékhatásoktól eltekintve. A második (három...
        Nem tudom miért lehet ,de nagyon zavaró. A szám sarkánál és kicsit alatta sárgás színű a bőröm. Lehet ezen segíteni valahogy? Mitől lehet ?
        14 éves fiú hátának alsó részén vízszintes rózsaszínű-lilás stiria szerű csíkok láthatóak, igen nagy számban magasság: 169 cm súly: 50 kg
        Tisztelt bőrgyógyász! Kb 1-1,5 hónapja már hogy ez a problémám megjelent. Eddig nem igazán tudtam mit kezdeni vele, meg eleinte azt hittem, hogy magától elmúlik, de most jutottam el odáig, hogy tudjak ezzel foglalkozni. Viszont a közelemben nem...
        T. Doktornő! Nem vagyok nagy orvoshoz járó, sokáig vártam, hogy megoldódjon a problémám, de nem tudom, merrefelé induljak. Melegvizes termálfürdő, uszoda gyakori látogatása eddig is volt, és évekkel ezelőtt nőgyógyászhoz kellett mennem,...
        Tisztelt Doktornő. Új mosószer használata után a póló alatt, viszkető kiütések jelentkeztek. Elmentem háziorvoshoz aki allergia elleni gyógyszert írt fel amit 1 hete szedek de semmit nem javultak a kiütések. A mellékelt kép alapján ön mit...
        Üdvözlöm Kislányomon 2 hete kiütések jelentek meg Először csak a könyökön és hajlatba de csak jobb oldalt majd később már a combon oldalán és hónaljba van amikor elhalvanyodik majd erősebb piros és viszket
        Kedves Doktornő!A lányomnak hetek óta korpás a haja ,sajnos nem múlik neki.Több sampon is kipróbáltuk eredménytelenül!Tele van a haja száraz bőr darabokkal és a féjbőrön is van itt-ott .Nem sebes neki és nem is viszket .Az a kérdésem mi a...
        Jó napot Doktornő! Hétfői nap folyamán viszkető égető érzés bukkant fel a homlok jobb, fejbőr jobb oldalán illetve a jobb szemhéjon és a szem orr felöli sarkába. Hétfőn már duzzadt fül alatti és mögötti nyirokcsomóval ébredtem ami...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Rákgyógyítás
        Így vesz részt a mesterséges intelligencia a kezelésben.
        Füstmentes jövő?
        Az ártalomcsökkentés a társadalom, és így végső soron mindannyiunk érdeke. (x)
        Új - Távkonzultáció
        Válasszon szakterületet, foglaljon percek alatt az otthonából, kényelmesen!