• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Hölgyem/Uram! Rengeteg vizsgálaton voltam a kóros hajhullásom miatt amire a mai napig nincs válasz és mostmár alig maradt hajam... Többszöri vérvételen és endokrinológusnál is voltam, aki mindenhova elküldött. (január- február) Végül nem jutottunk sehova, a hormon vizsgálat eredményei jók voltak, a TSH-m egyszer magasabb aztán alacsonyabb, aztán jó, így nem kaptam hormon kezelést. Végül abba maradtunk, hogy kellene majd egy immunológiai vizsgálat, de a koronavírus miatt oda már nem jutottam el és nem is tudom mikor fogok... A cink eredményem a 21 nap várakozás után a napokban jött meg. Azóta gyulladásom emelkedett, a lymphocitám csökkent. Ezt azért tudom, mert közben március 4.-én kórházban voltam hányással és szédüléssel infúzión, ahol közben felszökött a lázam 39,4-re, de haza küldtek, hogy biztos vírus a gyulladás miatt, a véroxigénem volt nagyon alacsony még. Még napokig szedültem, elesett voltam, aznap volt csak lázam, és másnap délután már nem hánytam. Nem tudni mitől volt, mert semmilyen légúti tüneteim nem voltak egészen 14.-éig egy 6 napos száraz ugató köhögésem, ami nem rég múlt el. Biztosan nincs köze az előzményekhez, de a jelenlegi CRP-t és lymphocitát a kórházivérvétel alapján nézték. Jelenleg is nagyon hullik a hajam, ami nagyon aggaszt. Biztosan az immunrendszeremhez lehet köze, de fogalmam sincs mitől tudna elmúlni. Lymphocita 1.00-4,80 Saját: 0.32g/l LYMPHOCITA %25.00-45,00 Saját: 3,84% H-CRP <5,0 mg/l Saját 24,8 mg/l Cink 9,2-18,4 (NEM SZEDEK SEMMILYEN CINKET!) Saját: 19,4 umol/l

        Dr. Bodnár Edina válasza a hajhullás témában

        A jelenlegi vírushelyzetben amit recept nélkül tud szedni, az a Forcapil kapszula. Valószínű, hogy immunológiai oka van a hajhullásának. Ha csökken a járvány, szívesen megnézem személyesen a rendelőmben, ha gondolja.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Kérdés: 2020. március 26., 10:47; Megválaszolva: 2020. április 01., 17:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm! 3 hónapja jelentek meg pénisz bőrén, nem a makkon kis fehér pattanásszerű pöttyök. Online bőrgyógyászaton fényképek elküldése után a következő diagnózist állították fel:St.: Preputiumon elszórtan egy-egy 1 mm átm....
        Tisztelt Doktornő! tanácsot szeretnék kérni a képen látható tünetre, ami olyan mintha beütöttem volna és belilult a bőröm, pedig nem. Kb. 3 hete kezdődött folyamatos viszkető érzéssel a belső és hátsó combomon, amit kiegésztett...
        Tisztelt doktornő! Többször olvastam hogy nemi herpeszre sós ülőfürdőt ajánlanak. Viszont a combjaimon mindig visszatérő szőrtüsző gyulladás van és olykor elég elevenek ezek a kis sebek. Megfertőződhetnek ezek a sebek a sós vízben mikor...
        Kedves Hölgyem/Uram! Kb.két hónapja jelent meg a bal lábszár elülső felületén egy kb.200 Ft-os nagyságú, nem szabályos kör alakú piros folt, ami azóta nem tűnt el, nem változik (sem kisebb, sem nagyobb nem lesz), de nem is viszket és nem is...
        Tisztelt Doktornő, a jobb combom belső, felső felén az ágyékom alatt egy tenyérnyi, kontrasztos szélű enyhén piros folt jelent meg. Néha ég és viszket. Tudna rá javasolni valamit? Köszönettel
        Tisztelt Doktornő! Cardio CT vizsgálaton voltam 1 évvel ezelőtt,és a vizsgálat másnapján jelentkezett hogy a homlokom területén az izattság erősen zsírossá vált, és a hajam is nagyon zsírossá vált. Háromszori egymás utáni hajmosás...
        Kb 6 hónapja nagyon elkezdett szőrösödni a hátam!ha izzadok elég savanykás illata van!tudnak esetleg valami tanácsot adni ,hogy mi lehet a gond!köszönöm!
        Tisztelt Doktornő ! Azzal a problémával szeretnék önhöz fordulni hogy a peniszemen kivülről felfedeztem par szemölcsöt, rendelésen megjelentem ahol doktornőtöl kaptam rá ecsetelőt viszont már egy hete használom, a szemölcsök kicsit...
        Jó napot kívánok! Augusztus óta folyamatosan viszketek főleg éjjel jelentkezik, időnként kiütések is jönnek rajtam ki. Első alkalmakkal inkább bevérzésre hasonlított de most már apró piros pöttyök. Több krémet is próbáltam de nem...
        Tisztelt Cím! A problémám a következő lenne: Kb. 1 éve begyulladt egy fogam, amit aztán gyökérkezés követett. Egy ideig elvoltam vele, majd elkezdett fájni és ismét begyulladni, de elhanyagoltam, egészen addig, amig be nem feketedett és le...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        A hurutos köhögés
        Mikor beszélünk hurutos köhögésről? Mit tehetünk a tünetek enyhítéséért?
        COVID-19 kisokos
        Amit tudnia kell és érdemes a járványról. A legfontosabb ismeretek egy helyen.