Hirdetés
      • apró hólyagos kiütés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Azt szeretném kérdezni Öntől, hogy a mellékelt képen látható kiütés mi lehet? Már vagy egy hónapja megvan, elején picit viszketett, már nem, csak zavar hogy nem múlik el. Hasi részen van, ha ülök akkor hajlatban. Kicsi, kb fél centi összesen a négy hólyag és nem nőtt. Ugye ez nem valami autoimmun betegséghez köthető dolog? Tulajdonképp csak ilyen szempontból aggódom. Már máskor is segített nekem, ezúttal is tisztelettel köszönöm válaszát előre is. Üdvözlettel, Krisztina

        Dr. Bodnár Edina válasza a csípés témában

        Véleményem szerint nem autoimmun betegség részjelensége, mert akkor nem csak egy helyen lenne hólyag. Inkább pókcsípésre adott allergiás reakciónak gondolom. Kezelje Fucicort kenőccsel.


        Kérdés: 2019. október 03., 20:29; Megválaszolva: 2019. október 17., 15:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: