• Plazmaadás, tűszúrás helye

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértők, 28 éves fiatalember vagyok Budapestről. Február óta adok plazmát, heti két alkalommal, ez idáig a 36. alkalmam, a 45. után sem a közeli, sem a távoli jövőben nem tervezek plazmàt adni. A problémám, hogy a karomon, az adások következtében gyulladt-heges sérülések jelentek meg, amiket fotón csatolok. Neogranormonna, Flectorral és Dolobene kenőccsel kenegetem, de sajnos csak lassan gyógyul. A kérdésem, hogy esetleg még a körömvirág mellett van olyan kenőcs, ami a gyógyulást gyorsítja? Mennyi idő, mire a pirosas foltok elmúlnak? Igazából tudom, hogy a bőr ott kráteres lesz, engem igazán a vöröses elszíneződés ami bosszant. A másik, hogy az utolsó plazmaadás után pár héttel érdemes nagy labort kérni a háziorvostól? Üdvözlettel Norbert

        Dr. Bodnár Edina válasza a Plazmaadas témában

        Inkább a Curiosa gélt javaslom naponta 4-5x. Igen, vérképet mindenképp érdemes csináltatni.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 29., 14:18; Megválaszolva: 2019. augusztus 01., 13:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: