Rühesség

Egy rokonomat orvoshoz vittem (nem elunk egy haztartasban, ritkan talalkozunk) , kiderult ruhes. Kb. 15 percig ultunk egy autoban, amit azota folyamatosan hasznalunk, celszeru-e magam es a csaladom tagjain a neki felirt “ruhtelenitesi protokollt” elvehezni? Gondolok itt a kenocsos kezelesre. Fizikailag nem erintkeztem a beteggel, elkaphattam, tovabbadhattam? (3 napja volt az eset, meg lathato tunetek nincsenek) .

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza rühesség témában

Ha nem érintkeztek, és tünetek sincsenek, akkor nem kell elvégezni a kenőcsös kezelést.

Kérdés: 2019. március 20., 08:25; Megválaszolva: 2019. március 25., 12:21
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Rüh vagy ekcéma?
Milyen bőrprobléma lehet ez?
Két hónappal ezelőtt kiütések jelentkeztek a hasamon, mell alatt, mindkét oldalon. Nagyon viszket. Van amikor sűrűbb. Háziorvos szerint pókcsípés....
Rühesség viszketés nélkül
Szép napot! Érdeklődni szeretnék, hogy létezik e az, hogy egy négy éves gyermek állítólag rühes, de egyáltalán nem jelentkezett nála...
RÜHFERTŐZÉS: MIKOR LEHETEK BIZTOS...
TISZTELT GÁL MONIKA DOKTORNŐ! AZ INFECTOSCAB KEZELÉS URÁN IS MÉG JÖNNEK KI KIÜTÉSEK, IGAZ, HOGY MÁR ALIG VISZKETNEK. A DOKTORNŐ ÍRTA.HOGY A...