Hajpigmentáció seborhea

Kedves Doktornő! Lassan 15 éve seborheas dermatitisem van. A fejbőrön és az arcomon.Valamint a péniszemen a makkon egy apró alig látható piros pötty.Nevelő apám szintén orvos régebben látta de nem tulajdonított nagy jelentőséget neki, továbbá voltam az arcommal régebben több börgyógyásznál.Néha elocommal bekenem elmúlik, ugyanakkor a pénisemen a piros pötty csak halványodott, nem tudom lehet a seborhe miatt jöhetett ott ki, de már 15 éve megvan.Kaptam egy diprofos injekciót, mert a hátam becsípődött, gondolom a szteroid miatt eltünt a jelenség, csak a pénisemen maradt meg. Régebben volt egy hajbeültetésem, most szeretnék egy hajtetovalást, olvastam, hogy nem káros mert csak a bőr felső rétegébe juttatják bele és kb 3év múlva kikopik, haj optikai sűrítésére alkalmas.Ön szerint az én esetemben hogy van amikor begyullad a bőröm, nem lehet veszélyes ez a beavatkozás rám nézve, nem rákosodhat el? Zavar hogy ritkult a hajam de persze az egészség az első számomra.Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza seborrhoea témában

A peniszen lévő elváltozás biztos hogy nem függ össze a seborrhoeával. A hajtetoválást nyugodtan elvégeztetheti, nem fog elrákosodni.

Kérdés: 2018. március 24., 10:50; Megválaszolva: 2018. április 03., 17:40
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Lehet lupusz
Tiszelt Doktor Úr/Nő! Több mint egy hónapja az orrom mellet az arcomon mind kettő oldalon piros folt jelwnt meg.Van amikor elhalványodik van amikor...
Kipirosodott bőr
Tisztelt Doktornő! Főként a szám körül időnként kipirosodás jelentkezik. Van olyan nap, amikor kevésbé látszik, de van, amikor már nagyon...
mi okozthatja
Üdvözlöm! Szeretném megkérdezni hogy esetleg mi okozhatja eszt a fajta kiütést allergiát. Két héttel ezelőtt jelentkezett először de befújtam...
Gombás fertőzés
Tisztekt Doktornő! Kamaszkorom óta nagyon zsíros a hajam, 1-1, 5 naponta mosni kell, melyen semmilyen termék, praktika nem segített egyáltalán....
Milyen bőrbetegség lehet ez?
Üdvözletem. Jelenleg angliában élek és nem igazán bízok az itteni orvosokban. (mindenre paracetamol a megoldás:) ) A kérdésem az lenne, hogy milyen...