Köröm alatti szemölcs kezelése

Tisztelt Doktornő/Doktor Úr! Egy lassan 10 éve tartó problémával fordulok Önhöz, szemölcs van a mutatóujjam körme alatt. Eleinte még nagyon apró volt, volt kezelve gyógyszertári ecsetelőkkel (szalicilsavas, Wartner termékek, Verrumal) , sebészileg is el lett távolítva, illetve lézeresen is, de mindig visszanőtt, és egyre nagyobb lett. Olvastam külföldi tanulmányokat, hogy a Bleomycin injekció hatásos lehet ebben az esetben. Igaz az, hogy ezt csak az Onkológiai Intézet tudja beszerezni? Vajon elvállalná-e ezt ott valaki? A véleményét szeretném kikérni erről. Köszönöm! Üdvözlettel: Dóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza szemölcs témában

A Bleomycin egy daganatellenes szer, sajnos biztos hogy nem elérhető szemölcs indikációban. A sebészi vagy lézeres eltávolítás lehet megoldás, sajnos ezek elég fájdalmas beavatkozások. Esetleg szedhet Isoprinosine tablettát, ami segíti az immunrendszert a szemölcs leküzdésében.

Kérdés: 2017. november 01., 18:50; Megválaszolva: 2017. november 05., 16:40
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrtünet a talpon
Tisztelt Doktornő! A jobb lábamon a nagylábujj talpi részén van néhány hólyag, melyek nem fájdalmasak, de ha a bőrkeményedést távolítom el...
Szemölcs a hímvesszőn
Köszönöm a választ Doktornő! E-recept formájában fel tudna nekem írni ilyen készítményt? Taj-számom: 044-306-632 Segítségét előre is...
Mi lehet ez?
Kedves Drnő! Virusos szemölcsöt állapítottak meg. 3 eve van az elvaltozas a talpamon. Se fagyasztás, se ecsetelés nem segitett. Egyre több jön...
Szemölcs
Szeretném megkérdezni őn szerint mik az esélyeim a gyógyúlásra. Kb fél éve jártam börgyógyásznál, a himveszőn több szemölcsöt vettem észre....
Szemölcs eltávolítás utáni seb
Tisztelt Doktor! Néhány hete megjelent egy, majd egy másik szemölcs is a testemen. Elég kényelmetlen helyen történt ez, a szeméremdombon kb...