Piros foltok a lábaimon

Tisztelt Doktornő! Kb.1 hónapja erőteljesen elkezdett foltosodni a jobb lábam, először a bokámon kívülről és azóta egyre jobban terjed. Viszket, mintha mászna rajta valami. (Nem vakarom.) Régebben is volt kismértékben hasonló.kb. 2 éve. A visszér nagyon fáj a lábamon, gyakran bedagadt munkám végett. A Gambe Slim® gyógynövény koncentrátum, kollagénnel segített, hogy nem dagadt már. Nem szedek gyógyszereket, néha-havonta 1x-Apranax 250mg-. Emlékszem, megnyomódott a lábam többször kemény felületen. De miért van ez a bevérzés? Nincs jó vérképzésem? Mit ajánl, mit tegyek? Köszönöm válaszát, amit az e-mail címemre várok. Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Viszeresség témában

A viszeresség miatt vannak a panaszai, azért van ekzémás és bevérzéses tünete is. Nagyon fontos lenne, hogy ne terhelje a lábait, ne cipekedjen, ne hordjon magas sarkú cipőt, szűk nadrágot, ússzon vagy biciklizzen. A kezelésben pedig Detralex tabletta szedését, lokálisan Ung.alum.acet.tart. kenőcsöt és kompressziós harisnyát javaslok.

Kérdés: 2016. június 21., 22:00; Megválaszolva: 2016. július 01., 12:03
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
PlEVA+ pajzsmirigy , oltás
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken
Belekaptam egy anyajegyben