Dermazin krém használata

Tisztelt Doktornő! Pár hete használok a Dermazin krémet ezüst kolloid oldattal keverve pattanásos bőrre. Úgy veszem észre, hogy használ a készítmény. Viszont a minap olvastam a Dermazin betegtájékoztatóját miszerint ha hosszú távon használom akkor az orvosnak ellenőriznie kell a vérképem. Az lenne a kérdésem, hogy feltétlenül szükséges a vérkép a készítmény használata mellett? Üdvözlettel és köszönettel: Dávid

Dr. Bodnár Edina válasza Dermazin témában

Én nem ajánlom az arcra a Dermazin krém alkalmazását, mert a napfény hatására beszürkülhet a bőre. Amennyiben mégis alkalmazza a krémet, akkor 1-2 havonta vérkép és vesefunkció ellenőrzés szükséges.

Kérdés: 2016. április 04., 21:04; Megválaszolva: 2016. április 08., 07:20

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...