Tényleg rüh?

Tisztelt Doktornő! 2 hónapja rühességet diagnosztizáltak nálam. Már két alkalommal lekezeltem magam Novascabinnal és infectoscabbal is! Viszont a panaszaim nem szűntek meg! Jelenleg egy piros pötty van a jobb hónaljban, egy-egy piros pötty a comb belső felén, a fitymán is van egy, és a herezacskón is vannak pöttyök amelyek inkább kemények. Nagyon viszket, gyakorlatilag ég az egész herezacskóm. Mi lehet a probléma? Lehet, hogy rüh, de előfordulhat, hogy két kezelés sem segít? Kérem segítsen!

Dr. Bodnár Edina válasza Rüh témában

Sajnos igen, lehet rüh. Szokott olyan lenni, hogy "letokolódik" a bőrben, igy sokáig elhúzódhat a viszketés. Az egész testét kezelje le még egyszer InfectoScabbal, majd a göböket Advantan krémmel kenje.

Kérdés: 2016. március 16., 11:09 ;Megválaszolva: 2016. március 16., 12:27
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Ekcéma? Allergiás kiütés?
Tisztelt Doktor Nő! A panaszom kb 3 hónapja kezdődött először a csuklómon volt egy-egy pár kis hólyagocska, kiütés amivel anno el is mentem...
Rüh vagy allergia
Tisztelt Doktornő! Megkaptam válaszát, amit ezúttal is köszönök. A rüh kontra allergia gyanús kismama vagyok. Rendben, akkor lekezelem magam a rüh...
Rüh vagy allergia
Tisztelt Doktornő! 28 hetes kismama vagyok. Rühgyanúval elmentem a helyi bőrgyógyászhoz, azaz az esti lefekvéskor jelentkező nagyon erős és...
Rühfertőzés?
Tisztelt Doktornő! Kérem segítsen, mert már mindenhol azt hiszik meghibbantam. A kálváriánk november végén kezdődött. Párom házi ápolóként...
Pöttyök, viszketés
Kedves Doktornő! 23 éves nő vagyok, jelenleg Londonban élek. Nagyjából egy hete észrevettem a mellkhasam és a nyakam közötti részen egy apró...