Ftorocort kenőcs használata arcon

Évek óta fennáll, hogy a homlokomon időnként kiütésszerű piros pöttyök jelennek meg.Több mindennel próbálkoztam de nekem csak a ftorocort kenőcs vált be.Napi egyszeri bekenéssel 2 nap alatt elmúlik.Használhatom-e tovább is vagy tud helyette ajánlani mást? Tisztelettel: Rom János

Dr. Bodnár Edina válasza Ftorocort témában

Semmiképp nem ajánlom arcon a Ftorocort hosszan tartó használatát. Ha mindenképp steroid kenőcsre van szüksége, akkor inkább a Locoidot vagy Advantant javaslom.

Kérdés: 2016. január 29., 17:40 ;Megválaszolva: 2016. február 03., 18:20
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Café au lait
Fejbőrön barna foltok
Piros tűhegynyi pontok a bőrön
Fábry szindróma?
Hónalj nyirokcsomó duzzanat