erithéma nodosumo

Elől az alsó lábszáramon érgyulladást állapított meg a bőrgyógyász Doktornő. Ami nagyon gyulladt és nagyon fáj is. A Doktornő azt írta: két érményi livid folt és körülötte tenyérnyi halványabb erithéma nodosumo? Beutalt a Gastroenterológiára, hogy ki kell vizsgálni a kiváltó okot. Elolvastam amit Ön ezzel kapcsolatosan írt. Sok minden szóba került, de úgy értelmeztem, hogy a Gastro kivizsgálás nincs ezek között. Ezért kérem szíves véleményét, ennek ellenére mégis előfordulhat, hogy jó helyre küld a Doktornő? A jelzett tünetek közül az alábbiak vannak: Fáradság, reggel slejm felköhögése, éjjel, de leginkább hajnalba nehéz légzés, nagyon régóta állandó hasmenés, Várom szíves válaszát. tisztelettel Véghné Sz. Terézia

Dr. Bodnár Edina válasza Erythema nodosum témában

Az erythema nodosum hátterében ritkán gyulladásos bélbetegség állhat, ami hasmenéssel jár, ezért küldte a doktornő gastroenterológushoz. De azért a köhögés, nehézlégzés kivizsgálása is nagyon fontos lenne!

Kérdés: 2016. január 22., 15:36 ;Megválaszolva: 2016. január 23., 20:41
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat
Mohs műtét
Kiütésszerű pöttyök hasi öv...