medrol mellekhatasai

Kedves Doktor no, par honapje diagnosztizaltak autoimmun hepatitisszel. kezeleskent medrolt kell szednem. napi 16 - 4 mg-ot, az adagok az allapotom szerintvaltoznak. az a problemam, hiogy az arcomon rengeteg sotet, hosszu szorszal nott ki a medroltol. kaptam egy ipl. szortelenito gepet, de nem merem kiprobalni, ugyanis a hasznalati utasitasban az all. hogy kortikoidok, szteroid kura alatt - utan nem hasznalhato.. ez tenylg igy van. esetleg tudna valami megoldast jsvadolni.? a betegsegem miatt sajnos egesz eletemben medrolt kell szednem, viszont a szorosodes mar szinte elviselhetetlen. koszonom valaszat. udvozlettel, Katalin. elnezest kerek ax ekezetek miatt.

Dr. Bodnár Edina válasza IPL témában

Medrol mellett nyugodtan használhatja az IPL készüléket, csak a kezelés előtt/közben és után kerülje a napfény és szolárium használatát.

Kérdés: 2016. január 01., 08:54 ;Megválaszolva: 2016. január 16., 18:02
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Vegleges szortelenites daganat utan
Tisztelt Doktor ur/Doktorno! Végleges (IPL,SHR vagy lezeres) szortelenitesen gondolkodom,viszont 2018 szeptembereben papillaris carcinoma miatt a...
Ipl szörtelenítő
Kedves Doktornő Vettem egy Ipl szőrtelenítő készüléket. Születésem óta van egy barna folt a lábamon. Nem tudom, hogy ez anyajegy vagy pigment...
Bőrsérülések ujjakon
Fejbőrön barna foltok
Hónalj nyirokcsomó duzzanat