Medrol mellekhatasai

Kedves Doktor no, par honapje diagnosztizaltak autoimmun hepatitisszel. kezeleskent medrolt kell szednem. napi 16 - 4 mg-ot, az adagok az allapotom szerintvaltoznak. az a problemam, hiogy az arcomon rengeteg sotet, hosszu szorszal nott ki a medroltol. kaptam egy ipl. szortelenito gepet, de nem merem kiprobalni, ugyanis a hasznalati utasitasban az all., hogy kortikoidok, szteroid kura alatt - utan nem hasznalhato. ez tenylg igy van. esetleg tudna valami megoldast jsvadolni.? a betegsegem miatt sajnos egesz eletemben medrolt kell szednem, viszont a szorosodes mar szinte elviselhetetlen. koszonom valaszat. udvozlettel, Katalin. elnezest kerek ax ekezetek miatt.

Dr. Bodnár Edina válasza IPL témában

Medrol mellett nyugodtan használhatja az IPL készüléket, csak a kezelés előtt/közben és után kerülje a napfény és szolárium használatát.

Megválaszolva: 2016. január 16.

Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek

Vegleges szortelenites daganat utan
Tisztelt Doktor ur/Doktorno! Végleges (IPL,SHR vagy lezeres) szortelenitesen gondolkodom, viszont 2018 szeptembereben papillaris carcinoma miatt a...
Pattanások a háton
Kedves Doktornő! Évek óta gyulladt pattanások jelennek meg a hátamon. Korábban bőrgyógyász által javasolt gyógyszeres kezelés és gyógyszertári kikevert krém...
Travocort krém újbóli használata
Műtéti heg kezelése
Lila foltok testszerte
Melanoma malignum nodulare cutis...