begyulladt esetleg elfertőződött seb a combon

Kedves doktornő. Már régóta vannak időközönként megjelenő szőrtüszőgyulladás féle "dudorok" a combomon. a bőrgyógyász szerint ezt egy befelé forduló járat okozza. nemrég megint kijött az egyik én pedig eléggé megpiszkáltam tűvel. Tudom eléggé felelőtlen dolog és a fertőtlenítésre sem figyeltem oda rendesen. Eléggé vérzett, ezért gondoltam hogy talán nem lesz nagyobb baj, nem fertőződhet el. de most eléggé be van dagadva körülötte, nem piros, csak a kicsi seb, ami utána maradt. tegnap bekentem betadinnal és bekötöttem éjjelre, de nem lett jobb. ami aggaszt hogy elkezdett fájni a lábam. olyan mintha izomlázam lenne a seb környékén, de ha jobban megerőltetem akkor bele is nyílal a fájdalom.Továbbá többiizmom is gyengébbnek érzem a szokásosnál. Szeretném a véleményét kérni, mi lehet a gond, lehetséges a fertőzés, vagy esetleg csonthártya gyulladás? a testhőmérsékletem is alacsony 35, 8-36 ha ez jelent valamit. Kérem válaszoljon minél előbb ha lehetséges, köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Fertőzés témában

Valószínű, hogy a bőr mélyebb rétegeit is elfertőzte, amire antibiotikum szedés indokolt. Azt javaslom, hogy minél előbb forduljon személyesen bőrgyógyászhoz.

Kérdés: 2015. december 08., 08:39; Megválaszolva: 2015. december 10., 09:31
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Fotodinámiás terápia
Szeretném tudni hogy mi...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás