vírusos szemölcs

TISZTELT DR BODNÁR EDINA! ALÁBBI KÉRÉSSEL FORDULOK ÖNHÖZ! EZ ÉV JANUÁR VÉGÉN EGY PICIKE KIÜTÉST FEDEZTEM FEL A NEMI SZERVEMEN AHOL A SZŐR NÓ ÉS A CSUPASZ BŐR KEZDŐDIK! eZT KÖVETŐEN EL MENTEM A NŐGYÓGYÁSZHOZ MEGMUTATTAM NEKI ÉS CSINÁLTATTAM EGY RÁKSZÓRÉST IS AMINEK AZ EREDMÉNYE P2 LETT! KAPTAM KUPOT KRÉMET MEG EGY ANTIBIOTIKUMOT! elmúlt A PÖTTY IS! EZ MÁRCIUSBAN VOLT! AMIKOR KB KÉT HÓNAP MÚLVA A PÖTTY PÖTTYÖK MÁR EKKOR TÖBB VOLT MEGINT MEGJELENTEK ÉS MEGINT MEGNÉZETTEM! ISMÉT KAPTAM KRÉMET KUPOT GYÓGYSZERT! FOLYÁSOM NEM VOLT DE A PÖTTYÖK EGYRE TÖBBEN LETTEK EZ MÁJUSBAN VOLT! JUNIUSBAN ELMENTEM BÓRGYÓGYÁSZHOZ ÉS Ó AZT MONDTA EZ VÍRUSOS SZEMÖLCS ÉS KAPTAM RÁ VERRUMAL ECSETELŐT A PÖTTYÖK MEGJELENÉSE ELŐTT SOKAT JÁRTAM KÖZFÜRDŐBE MELEG VIZES GYÓGYVÍZBE ÉS VOLT HOGY FRISSEN BOROTVÁLT NEMI SZERVVEL MENTEM KI AMIT LEHET MEG IS VÁGTAM BOROTVÁLÁS KÖZBEN! ARRA GONDOLTUNK ITT KAPHATTAM A SZEMÖLCSÖT! A BARÁTOMON NEM TAPASZTALTAM ILYESMIT! AZÓTA VOLTAM BŐRGYÓGYÁSZNÁL KONTROLL VIZSGÁLATON! KÖZBEN A NETEN NÉZELŐDVE RÁTALÁLTAM ARRA HOGY EZT UGYE NEMI ÚTON IS EL LEHET KAPNI UGYAN NEM VÁLTOGATTAM A A PARTNEREIM DE NEM HAGYOTT A KISÖRDÖG ÉS A BARÁTOM KÉRDEZTEM MEG MIT GONDOL ERRŐL! PERSZE AZT MONDTA NEM ÉS MEG IS HARAGUDOTT A FELTÉTELEZÉSÉRT! MONDTAM NEKI HOGY PANASZ NÉLKÜL IS EL LEHET KAPNI, ÉS TOVÁBB FERTÜZNI! olvastam HOGY VÉGEZNI LEHET EGY STD VIZSGÁLATOT DE NEKEM EZT NEM MONDTA AZ ORVOSOM! ÉS AZT IS OLVASTAM HOGY TÖBBSZÖR IS VISSZA JÖHET A SZEMÖLCS! MÁR HARMADIK ALKALOMMAL ECSETELEM ÉS NAGYON IDEGES VAGYOK MIATTA MIKOR MÚLIK EL VÉGLEG! sZERETNÉM KÉRDEZNI MIT JAVASOL MEDDIG LEGYEK MÉG TÜRELEMMEL ÉS TUD E JOBB SZERT A SZEMÖLCSRE MINT A VERUMMAL! OLVASTAM IMMUNRENDSZER ERŐSÍTÉSÉRÓL IS IS HOGY AKKOR HAMARABB ELMÚLIK! SZERETNÉM TUDNI HOGYAN FERTÖZ MIRE KELL VIGYÁZNI NYÁLLAL IS LEHET E FERTŐZNI VAGY CSAK A SZEMÖLCSÖS TEST FELÜLET NE ÉRINTKEZZEN! AUGUSZTUSBAN MEGNÉZETTEM NINCS E A HÜVELYEMBEN NEM VOLT LÁTHATÓ! KEDVES DR NÓ SZERETTEL VÁROM TANÁCSAIT VÁLASZÁT! TISZTELETTEL: KOVÁCS TERÉZ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza HPV témában

A nemi szerven lévő HPV okozta vírusos szemölcsök bőrkontaktussal terjednek, nyállal nem. Isopronosine immunerősítő gyógyszer, lokálisan Condyline vagy Wartec ecsetelő hatásos szokott lenni. A tünetek végleges megszűnéséig óvszer használata javasolt. Mivel a HPV szexuális úton terjed, STD szűrés mindenképpen ajánlott!

Kérdés: 2015. november 18., 19:28; Megválaszolva: 2015. november 27., 10:04
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Hólyagok a nemi szerven
Tisztelt Doktornő! Már régebben megjelentek ilyen fehér hólyag szerű valamik a hímvesszőmön és mint ha a herémen is lennének ilyenek. Nagyon...
Fehér folt a makkon
Tisztelt Szakértők, Azzal a problémával fordulok Önökhöz,hogy az utóbbi egy évben jelent meg a makkomon egy fehères-bőr színű képlet...
Mi lehet az oka
Tisztelt doktornő! Május közepén a hüvelybemenet alsó szélén egy fehér színű bőrkinövést vettem észre.Nem fáj nem nő. egy hónappal később...
Lehetséges ilyen módon a HPV...
Tisztelt Doktornő! Kb. 4 hónappal ezelőtt észleltem végbélnyílás környéki viszketést, amit elkönyveltem annak, hogy a szülés után előjött...
Mi a teenndő?
Üdvözlöm. Hpv-s nemi szemölcsei vannak a páromnak már lassan 1 éve. Nem akar neki elmullni s már nagyon kivagyunk miatta. Borgyogyaszaton azt mondták...