Foltok sokadszorra

Tisztelt Doktornő! Ködzönöm a választ! Hétfőn voltam ismételten bőrgyógyásznál aki rózsahámlásra tippelt de bizonytalan volt. Kell mennem góckutatásra meg immunológiára kontrollra (raynaud + anfpozitív vérkép kb 2 éve) . Kikevert krémet kell kennem kb egesz testen hasznalni, mert annyi foltom van. Használom, de egyáltalán nem javul (vissza kell majd mennem a bőrgyógyászhoz) . Tegyek a foltokra inkább betadinet? Sima vérképem jó, vetessek mintát a bőrömből? Tüdő rtg-re és hasi uh-ra is kell mennem. Ma megyek fogászatra, egy afta szerű vmi van a számba, mert jól ráharaptam, de elvileg lyukas fogam nincs. Sajnos a bőrgyógyászati kontroll megint sokba fog kerülni a házi orvos nem tud valamibőr klinikára küldeni, ahol vannak eszközök is?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza Vasculitis témában

Ha immunológiai eltérései is vannak, akkor azzal is összefügghetnek a tünetek. Nagyon fontos a góckutatás és az immunológiai kontroll, szövettani vizsgálat. Lehet hogy szisztémás steroid, ill. fénykezelésre is szüksége lesz. A háziorvosnak joga van beutalnia a Bőrklinikára, de ha nem ad beutalót, akkor beutaló nélkül is felkeresheti a klinikát.

Kérdés: 2015. október 15., 11:37; Megválaszolva: 2015. október 21., 15:18
Kérdések és válaszok: Bőrbetegségek
Melanóma eltávolítás után milyen...
Mi ez a lilás duzzanat sérülés...
Fehér foltok a péniszen
Lipóma eltávolítás
Bőrkiütések gyermeken